bedrijfskalender – uw logo & kunst oude meesters

admin2018, kalender1 Comment

bedrijfskalender 2018 met kunst

Advies staat bij ons hoog in het vaandel. Uw bedrijfskalender 2018 mag en moet een prachtig item worden waarbij u ervan uit mag kunnen gaan dat

de bedrijfskalender  van uw bedrijf een blijvende plek krijgt aan de muur van uw relaties. Een bedrijfskalender is anno 2018 / 2019 geen vanzelfsprekend iets. Veel bedrijven overwegen heel goed welke relatiegeschenken en drukwerken er nog gemaakt kunnen worden en welke items écht nog wel zinvol zijn. Een bedrijfskalender is absoluut een zinvol relatiegeschenk en ook een zeer gewaardeerd relatiegeschenk. Zeker weten! Alleen is het wel van belang ervoor te zorgen dat de kalender die u gaat uitgeven de juiste snaar weet te raken van uw doelgroep.

Graag geven wij hierin advies. Overleggen met u wat er voor uw bedrijf zinvol zou kunnen zijn. Soms is dat het gebruik van eigen beeldmateriaal, soms is dat het gebruik van aangekocht fotomateriaal en soms is dat het gebruik van hoogwaardige kunstwerken. Uiteraard is het niet voor een ieder zinvol om direct een kunstenaar in te huren om specifiek voor het bedrijf een serie beelden te maken die voor (bijvoorbeeld) een bedrijfskalender 2018 gebruikt kunnen worden. Dat is een vaak kostbaar en langdurig proces dat al vrij ver vooraf opgestart dient te worden.

Wenst u kunst voor uw bedrijfskalender te gebruiken dan kunt u gebruik maken van ons archief met oude meesters. Binnen ons archief hebben wij de keuze uit een breed assortiment aan hoogwaardig beeldmateriaal. Denk daarbij aan wereldberoemde beelden van Rembrandt of van andere nederlandse en internationale grootheden maar ook aan heel veel fraaie, vaak algemeen minder bekende, kunstwerken van nederlandse en internationale schilders die wij als beeld voor uw kunnen gebruiken. Daarmee maakt u uw bedrijfskalender vaak zelf nog meer uniek dan als u gaat voor de ‘echte’ toppers in de kunstwereld. Wij hebben daarover graag overleg met u en geven u daarin ook graag ons advies.

Welk type kalender u gebruikt voor uw bedrijfskalender 2018 maakt daarbij niet uit. Wij hebben een heel breed assortiment aan kalendermodellen en kalenderformaten die wij drukken in onze drukkerij.

Kalenders met kunst kent u wellicht al vanuit de boekhandel. Sinds kort is het ons mogelijk de kunstwerken van de grootmeesters uit de kunst ook voor uw bedrijfskalender toegankelijk te maken. Leverbaar reeds vanaf een kleine oplage, digitaal gedrukt, kunnen wij kalenders met kunst leveren voor alle bedrijven, groot én klein. Voor grote bedrijven die vaak hogere oplages kalenders laten drukken produceren wij in hoogwaardig offset drukwerk.

Uw bedrijfskalender kunnen wij leveren puur als kalender. U verpakt en verzend dan de kalender zelf naar uw relaties. Als u dat prettig vindt kunnen wij ook het verzenden van uw kalender 2019 op ons nemen. Dit kunnen wij doen naar zowel nationale alsook naar internationale adressen wereldwijd. Eventueel aangevuld met uw schrijven op een briefpapier. Aanvullende items die u als relatiegeschenk wenst toe te voegen aan uw bedrijfskalender 2018 is ook mogelijk. Onze service op dat gebied denkt graag met u mee en handelt volledig naar uw wensen en behoeftes.

Neem nu direct contact met ons op om uw kalender 2018 te laten offreren.

Share this Post

One Comment on ““bedrijfskalender – uw logo & kunst oude meesters”

  1. Corinne

    Graag zou ik een natuurlijk een paar verjaardagskalender willen drukken van mijn eigen kunstwerk ..natuurlijk bestel ik meerdere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *