Beursfolder goedkoop drukken!

Region Business Dagen Eindhoven - Beursflyer op de beurs uitdelen.

Beursflyer of Beursfolder?

Het was weer een bijzondere happening op de Regio Business Dagen 2012 te Eindhoven. Drukwerkdiscounter stond er deze keer voor het eerst met een eigen stand. De deelname aan deze beurs heeft ons vele interessante gesprekspartners en relaties opgeleverd en wij willen langs deze weg iedereen bedanken die interesse toonde.

Dankzij het interessante programma op deze beurs, dat het bezoek voor iedere bezoeker tot een wellicht verrijkende dag maakte en dat ervoor zorgde dat de sfeer op de beurs ronduit uitstekend genoemd mag worden is wellicht een van de pijlers die het voor ons als exposant
mogelijk maakt tevreden en ontspannen bezoekers te mogen ontvangen.

1.000 beursflyers vanaf: € 30,49

SNEL en makkelijk drukwerk bestellen:

uw beursflyer A6
uw beursflyer A5
uw beursflyer A4

Promoteam drukkerij op beurs.

Inzake drukwerk en online aanbod in drukwerk en de ontwikkelingen op het gebied van drukkerijen is er natuurlijk een hoop te doen en valt er online een hoop te lezen. Wij als online aanbieder willen niet enkel schuilgaan achter een online facade. Wij zijn een bedrijf en een team van professials dat zichzelf, het werk en zijn klanten enorm serieus neemt. Een dergelijke beurspresentatie maakt het derhalve voor ons op prettige wijze mogelijk in gesprek te komen met onze doelgroep, en hier en daar ook met de een of andere collega. We hebben mogen meemaken dat er zeer serieuze gesprekken ontstonden die in het kader van een toekomstige samenwerking wellicht het een en ander hebben losgemaakt.
Ter plekke hebben we onze calculator voor drukwerk gepresenteerd en live en spontaan
kunnen antwoorden op vragen over drukwerk en drukwerkprijzen.

Drukkerij Drukwerkdiscounter promoteam in gesprek op de Regio Business Dagen Eindhoven

Specialist Beursflyer drukken?!

Een goed gesprek is altijd welkom! Daarin kunnen we kenbaar maken dat we niet alleen specialst zijn in het drukken van beursflyers. Zaken zoals visitekaartjes, briefpapier, startersets en catalogi alsook folder, flyer en postkaart kwamen vaker aan de orde en het bleek dat de in onze stand aanwezige drukwerk-monsters in combinatie met de live gecalculeerde, zeer gunstige, prijzen zeer in de smaak vallen.

Wij hebben een zeer breed assortiment!
Zoek niet lang, stel HIER uw vragen!.

Beursbanners, beursfolders en standbouw. Drukwerkdiscounter is full-service aanbieder!

Drukwerk voor uw beursdeelname.

Gaat u zelf deelnemen aan een beurs, wij leveren ook beursbalies, rondwanden, rollup display’s, stoepborden en in overleg ook volledige beursstands.
Bel voor meer info:
085-7738842

-beursbanners
-rollup banners
-drukwerk voor de beurs
-standbouw
-achterwanden
-balies

Maak een lang verhaal kort! Neem HIER contact op en wij regelen alles voor u.