Drukwerkdiscounter – catalogi goedkoop drukken – top kwaliteit voor een super prijs !

U bent op zoek naar de uiterste prijs voor uw drukwerk cq. voor uw magazine, catalogus, jaarverslag of iets dergelijks? Het maakt niet uit of u dit als wire-o, gehecht-gebrocheerd of garenloos gelijmd (softcover of hardcover) wenst. Drukwerkdiscounter werkt er dagelijks aan om u een top drukwerkproduct te leveren voor een zo scherp mogelijk prijs. Bij twijfels over de drukprijs, bel of gebruik onze chat-functie.

Dé uiterste prijs voor uw drukwerk vindt u bij Drukwerkdiscounter ... en nergens anders!

De tastbare catalogus is voor veel bedrijven nog altijd één van de belangrijkste communicatiemiddelen die gebruikt worden in de interactie met de klant. Zowel in de B2C als in de B2B blijven gedrukte catalogi een centraal punt van belang.
Als specialist in het vervaardigen van kwaliteitsdrukwerk, en gebruikmakend van hierop gespecialiseerde machines, kan drukwerkdiscounter zowel de gehechte catalogus (voorzien van gewone nietjes of voorzien van oognietjes) alsook de catalogus met gelijmde rug (tot wel 400 pagina’s inhoud!) in eigen huis drukken en afwerken.

Catalogi goedkoop drukken – Drukwerk voor een gunstige prijs!

Wij bieden via onze prijscalculator categorie ‘actieproducten’ een reeks van oplossingen die uiterst gunstig zijn inzake prijs-prestatie onder uw aandacht om u snel en overzichtelijk te laten zien hoe u de kosten van een catalogusproductie optimaal in de hand kunt houden. Via de optie ‘alle producten’ krijgt u een beeld van alle beschikbare opties in drukkleuren en inzake afwerking. Let daarbij vooral ook op de geboden opties inzake de afwerking van de omslag van uw catalogus. Onderaan de pagina vindt u oplage en prijs.

Vaste tevreden klanten onderstrepen de zorg en kwaliteit die onze catalogi uitstralen.
Zie bijvoorbeeld onze referentie ‘catalogus A4 Norgereiser’ op LinkedIn of de reacties van diverse klanten via onze kwaliteitsmeter.

Drukwerk voor Raymond van Barneveld wordt verzorgd door Drukwerkdiscounter!

Drukwerkdiscounter is sterk in oa. catalogi, zowel gehecht als met gelijmde rug. Wij combineren uitstekende kwaliteit met een zeer aantrekkelijke, zeg maar gerust uiterst goedkope, prijs. Doe er uw voordeel mee!

Catalogi goedkoop drukken + extra service:

Naast het pure drukken van catalogi op basis van door u aangeleverde PDF bestanden, bestaat er middels onze DTP-service ook de mogelijkheid een volledige catalogus te laten ontwikkelen en opbouwen. Indien noodzakelijk zelfs inclusief alle creatieve elementen zoals ontwerp & studio fotografie.


prijs catalogi drukken offset A4 gehecht gelijmde rug

Catalogi goedkoop drukken in A4:

Wij drukken geniete catalogi tot en met 96 pagina’s, 2x gehecht in de rug afgewerkt.

Voor Norgereiser 2009-2010 werd deze catalogus met 64 pagina’s gedrukt.

Een full service productie:
Ontwerp, productie DTP én offset drukken.

Calculeer zelf uw prijs drukwerk catalogi online in onze drukwerkcalculator.

catalogi goedkoop drukken voor Pottery Direct

Drukwerk met perfecte kleuren ?!

 

Catalogi goedkoop drukken is slechts één van de maatstaven. Heel belangrijk is uiteraard ook het eindresultaat van uw drukwerk.

Voor Pottery Direct drukken wij catalog die ook vwb de kleuren absoluut TOP moeten zijn.

Top kwaliteit drukwerk op Europees niveau!

Catalogi met gelijmde rug ..onze specialiteit.


Grafische service: Design & DTP:

Naast het drukken voor diverse uitgevers en voor bedrijven die catalogi, magazines of bulletins voor de drukwerkproductie als kant-en-klaar PDF, drukklaar aanbieden, biedt Drukwerkdiscounter middels de DTP service ook aan de volledige opmaak, zeg maar de productie van catalogi, brochures en periodicals zoals magazines of bulletins, te realiseren.
U bouwt op onze goede, ervaren medewerkers en ontzorgt daarbij uzelf of uw bedrijf.

Het Afrika-Museum laat enkele malen per jaar het ‘vriendenbulletin van het Afrika-Museum’ bij drukwerkdiscounter opmaken en drukken. Het boekje in A5-formaat wordt in full colour opgemaakt en gedrukt. Foto’s en teksten worden door het Afrika-Museum aangeboden, drukwerkdiscounter zorgt ervoor dat alles veilig en vlot drukklaar wordt gemaakt.
Hierdoor wordt voor onze klant(en) het productierisico geminimaliseerd omdat de volledige technische productie binnen
onze eigen afdelingen kan gebeuren.
Lees ook de review van het Afrika-Museum in onze kwaliteitsmeter.

Catalogi goedkoop drukken in A5-formaat:

Design & opmaak service bij Drukwerkdiscounter.com

Een magazine A5, geniet en offset gedrukt drukken wij tot 96 pagina’s inhoud als catalgous of magazine.
Dit bulletin voor het Afrikamuseum in Berg en Dal is bijvoorbeeld 64 pagina’s.

Opmaak, productie DTP én offset drukken. Bij Drukwerkdiscounter wordt u volledig ontzorgd!