Curacao TV11 interview

adminbrochure / magazine, Curacao drukwerk, Geen categorieLeave a Comment

Drukwerk online in Curacao bestellen

Sinds jaren leveren wij al drukwerk aan klanten op Curacao. Dat doen we met plezier want we hebben als sinds jaren goede contacten met een aantal klanten op Curacao. Een van de meest kleurrijke

Share this Post


drukwerk producten die we aan Curacao mogen leveren is het magazine LifeBegins@40 van Desiree JeanPierre.

Door de jarenlange samenwerking en het goede contact is er naast de zakelijke relatie ook een vriendschappelijk goed contact ontstaan. De vele telefoongesprekken, het advies, het begrip en wederzijdse vertrouwen hebben van het magazine een prachtig succesnummer gemaakt waar wij als drukkerij ook erg trots op zijn.

Prachtig om nu te zien dat er ook op de televisie van TV11 Curacao er aandacht wordt besteed aan het project van Desiree. Haar uitmuntende inzet en de positieve energie die zij weet in te brengen in haar project mogen gerust voorbeeldig genoemd worden. Zij is een inspiratiebron voor veel mensen die met haar project in aanraking komen en daar horen ook wij bij, dat is absoluut een feit.

Desiree zegt zelf hierover:
Het leven is een groot mysterie, een prachtige uitdaging en een groot feest!
Dit blad was oorspronkelijk bedoeld als een éénmalig cadeau aan mijzelf…

Wie weet waar deze ‘journey’ nog naar zal leiden. Een ding is zeker, Desiree is het bewijs ervoor dat positiviteit én doorzettingsvermogen de bron zijn voor succes.

Wil je inspiratie opdoen (ook als je niet op Curacao woont) neem dan een kijkje op haar lifebegins@40 facebook page

Als het gaat om het drukken van een magazine zijn we als sinds jaren de partner van Desiree.
We drukken voor haar een lifestyle magazine met een gelijmde rechte rug en met een prachtige high-gloss uitstraling.
Magazines drukken is een vak apart en samen met Desiree hebben we het juiste recept voor haar blad samengesteld en in de loop van de jaren geoptimaliseerd.
Zo is er een speciaal ‘silver edition’ uitgekomen waarbij we voor de cover van het magazine gebruik gemaakt hebben van ‘hotfoil silver’ om aan de cover een echt zilveren effect toe te kennen. Prachtig!

Wenst u ook goed advies bij drukwerk zoals het drukken van een highgloss magazine (in kleine of grote oplage)? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking.

Zelf online een dergelijk magazine calculeren kan eenvoudig in onze online drukwerk webshop. Wij adviseren daarbij altijd met ons contact op te nemen zodat wij u maximaal kunnen adviseren en samen kunnen bekijken of de juiste keuzes gemaakt worden én of u de voor u meest voordelige prijs heeft gecalculeerd.

Ander drukwerk voor gebruik op Curacao leveren wij uiteraard ook. Denk daarbij aan flyers, folders, postkaarten, posters, brochures, entreekaarten, wire-o gebonden drukwerk en kalenders.
Ook op Curacao leveren wij (als u dat wenst) tot aan de deur. Onze transport- en verzendservice naar Curacao is uitstekend en relatief gunstig geprijsd. Uiteraard maken wij voor iedere bestelling een transportkosten offerte. Het staat u ook vrij het transport naar Curacao zelf te regelen. Wij leveren dan aan op een door u gekozen adres in Nederland (of Europa).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *