Game2art / Comic2art

adminGeen categorieLeave a Comment

Zie het als een uitbreiding van ons bedrijfsconcept. Drukwerkdiscounter is een echte B2B drukwerkaanbieder en heeft weinig raakvlakken met de consument. Daarbij spelen we al heel lang met de gedachte om een B2C kanaal op te zetten. Incentives voor het nieuwe concept ontstonden door
de contacten die wij hebben als Drukwerkdiscounter. De som van veel dingen samen is een prachtig nieuw concept voor comics- en games merchandise met een wereldwijd bereik.

Met de webshop game2art comic2art
verbinden wij de kennis die wij als drukwerkprofessionals hebben op het gebied van printing, prepress, design, beeldkwaliteit en concept met merchandise producten die wij gaan toekennen aan de games and comics markt.

In samenwerking met contentaanbieders die ons het gebruik van origineel highres beeldmateriaal mogelijk maken bieden wij een range aan merchandise aan de eindgebruiker wereldwijd.
De hoofdrolspelers in dit concept zijn de superheroes van de games en comics. Daarvan maken wij comics- en games merchandise.
Denk daarbij o.a. aan t-shirts, mokken, muismatjes, canvasdoeken, posters. De range aan producten én de range aan contentaanbieders zullen wij in de toekomst uiteraard uitbreiden.

Drukwerkdiscounter drukt al jaren lang brochures, magazines en hardcover boeken voor bedrijven uit de comics industrie. Veel uitgevers zijn gewaardeerde relaties die onze drukwerk-kwaliteit zeer weten te waarderen, die weten te waarderen dat wij als drukwerkaanbieder meedenken met onze professionele klanten. Klanten die van ons verwachten dat wij met veel ervaring en kennis een goede bijdrage kunnen leveren aan het drukwerk dat ze nodig hebben voor hun presentatie en/of als eindproduct (in de vorm van een uitgave van hun comic bijvoorbeeld). Dankzij het vertrouwen dat wij hebben weten op te bouwen met deze professionals is het ons mogelijk ook het vertrouwen te winnen voor een project als game2art.com / comic2art.com.

Veel overleg en een berg aan uitwisseling van ideeën en gedachten, het maken van tests en het doen van voorstellen ging op in het opstarten van dit project.
Wij willen derhalve hier dan ook een woord van dank uitspreken aan de mensen die ons hebben ondersteund en die hebben bijgedragen aan dit proces.
… jullie die het betreft weten wel wie er hier bedoeld is..

magazines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *