Gmund vergé crème – NIEUW!

adminextra luxe drukwerk, visitekaartjeLeave a Comment

Gmund vergé crème visitekaartje

Nieuw in ons assortiment is het papier Gmund vergé crème. Prachtig als u

dit papier gebruikt voor bijvoorbeeld een visitekaartje.

Gmund vergé crème papier

is een crème-getint papier met een lichte structuur. Dankzij deze lichte structuur voelt dit crèmekleurige papier van Gmund heel erg luxe aan.

In de hier getoonde afbeelding ziet u deze lichte structuur en herkent u ook de crème-achtige tint van het Gmund vergé crème.
Dit papier mag zijn toepassing vinden voor een drukwerk met een hoogwaardige uitstraling, van klassiek chique tot modern chique (afhankelijk van uw eigen ontwerp) speelt dit hoogwaardige materiaal een prettige rol.

Papyrus specials: Gmund vergé crème

De Papyrus specials papiersoorten zijn super hoogwaardig en spelen op een absoluut eigen level in de markt van papiersoorten voor drukwerk. Voor klanten die absoluut geen standaard papiersoorten willen gebruiken én voor klanten die met hun drukwerk graag iets bijzonders willen uitstralen. Het Gmund vergé crème is een van de papiersoorten uit deze reeks.

Drukkerij Drukwerkdiscounter is leverancier van top-kwaliteit drukwerk. Iets wat de naam ‘discounter’ misschien niet meteen zou doen vermoeden maar waar u echt wel op mag vertrouwen en bouwen. Met onze reeks Gmund papiersoorten willen we dit nogmaals dik onderstrepen.

Calculeer HIER uw Gmund vergé crème visitekaartje en bestel direct!

Als u vragen heeft over dit product of over andere luxe drukwerkproducten, neemt u dan svp contact op met ons team. Graag geven wij u gratis advies en helpen wij u de juiste keuze te maken bij de keuze in papiersoorten voor uw drukwerk.

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *