Gordon Heuckeroth trouwt modediva Marjan Strijbosch met haar Gerard

adminbrochure / magazine

Schitterend als in een sprookje wordt de selfmade miljonair, modediva en smoorverliefde Marjan Strijbosch in september 2017 door Gordon getrouwd met haar ‘love of my life’ Gerard Lankamp. Het prachtige geheel is op die dag aangekleed met maar liefst 15.000 speciaal naar Marjan vernoemde ‘Marjan-Strijbosch-rozen’. Op landgoed ‘Huize Rustoord’ te Elsbeek werd onder het toeziend oog van 300 goede vrienden het ja-woord gegeven aan Gordon die het huwelijk mocht voltrekken.

Het sprookje van Marjan Strijbosch

Marjan heeft haar eigen sprookje geschreven. Het succes dat ze zakelijk heeft weten te behalen met de opbouw van haar mode-imperium in Eindhoven en het merk Jaguar. Niet alleen als couturier is Marjan Strijbosch zeer gewaardeerd, ook als zakenvrouw die haar sporen verdient in het vastgoed en het interieur-design. Altijd scherp en altijd critisch, op zoek naar kwaliteit in alles wat ze aanpakt. Gerard Lankamp kent ze al meer dan 35 jaar en de band met Marjan is buitengewoon sterk. Reden temeer de bruiloft een uniek feest te laten zijn. Een feest in alle opzichten. En dat is gelukt! De gasten zijn onder de indruk, Marjan ontroerden emotioneel, en de ook de nederlandse pers is volmondig in zijn uitspraken over de bruiloft. Wellicht een van de meest bijzondere feesten die Nederland ooit heeft mogen zien.

Het ‘Eindhovense Dagblad’ schrijft ‘Eindhovense modediva Marjan Strijbosch schittert in eigen sprookje…’
‘Omroep Brabant’ noemt haar ‘de Coco Chanel van Brabant’ die trouwt … in extravagante stijl‘ en ‘Lindanieuws.nl’ ziet Marjan Strijbosch als ‘misschien wel de meest glamoureuze zakenvrouw van ons land’. Hoe kan het dan ook anders dan dat het feest, zoals Marjan aanduidde, evenveel zou kunnen kosten als een leuke Rolls-Royce en Gordon (die in zijn onlangs verschenen boek wel aardig wat heftigere uitspraken heeft gedaan) riep dat je voor de prijs van de jurk Sint-Maarten had kunnen redden. Allemaal natuurlijk uitspraken met een knipoog maar het geeft een idee van de input die Marjan – met hart en ziel – op de bruiloft heeft losgelaten.

Bruidsfotografie op het hoogste niveau!

Het vastleggen van de bruiloft moest uiteraard in handen worden gegeven van een uistekende en ervaren studio voor bruidsfotografie. Niet alleen moest het beeldmateriaal van uitstekende kwaliteit zijn, ook de creatieve kwaliteit én de digitale nabewerking wilde Marjan alleen maar in handen geven van een ervaren professional. Fotogalerie Mieke uit Deurne was dé partner voor deze zeer gevoelige klus. Bij bruidsfotografie is het vertrouwen in de fotograaf ‘alles’. Bij een bruiloft van deze dimensies is het vertrouwen in de fotograaf des te meer een factor.

 

Drukwerk voor echte diva

Het magazine dat Marjan wilde laten drukken van haar bruidsfotografie danwel van het beeldverslag van haar bijzondere bruiloft zou voor 100% uit foto’s van Fotogalerie Mieke bestaan en de kwaliteit van de druk was voor Marjan uiteraard ook een heel belangrijk punt. Voor deze klus viel (en daar zijn we natuurlijk erg trots op) de keuze op ‘Drukwerkdiscounter‘. Met meer dan 25 jaar ervaring in het drukken van magazines en brochures hebben wij Marjan Strijbosch van advies voorzien en ons volledig aangepast aan haar wensen. Iets wat we uiteraard voor iedere klant graag doen. Advies en het comfort van een veilige drukwerkaanbieder staat bij ons voor iedereen klaar.
Marjan koos uiteindelijk voor een brochure met offset drukwerk en een omslag met hoogglansfolie. Dit fraaie drukwerkprodukt is een geschenk en een hebbeding voor iedereen die het mag ontvangen.

Trouwfeest Marjan Strijbosch met Gordon als trouwambtenaar.

 

Het boek van Gordon?

Neen, dat hebben we niet mogen drukken, jammer genoeg niet. Gordon zal wellicht via zijn uitgever dit drukwerk uit handen hebben gegeven. Het is op het moment van schrijven van dit artikel wel een actueel onderwerp, dat boek van Gordon Heuckeroth. Uiteraard kunnen wij ook hardcover en softcover boeken drukken, dat u het weet!
Net zoals het drukken van magazines en brochures is dat een van onze specialiteiten.
Boeken drukken in kleine oplage – bijvoorbeeld een boek in een oplage van 5 stuks – of in grote oplage, alles is mogelijk. Heb je vragen neem dan gewoon even contact met ons op, we helpen iedereen graag met advies en goed drukwerk.