Hotfoil zilver op de cover – Silver edition

adminbrochure / magazine, Curacao drukwerk, Geen categorie

magazine drukken met hotfoil zilver

Hotfoil zilver

voor de Silver Edition!
Desiree (uitgever in Curacao), sinds 5 jaar klant van Drukwerkdiscounter

schrijft op haar facebook: ‘Na vijf jaren lang zakendoen ontmoeten we elkaar eindelijk ..’
Vijf jaar geleden ontvingen wij een offerte-aanvraag vanuit Curacao voor het drukken van een magazine. Zo is alles begonnen. Onze zakelijke relatie en ook het lifestyle magazine dat ze, met veel succes, uitgeeft.
De kwaliteit van ons drukwerk, de persoonlijke service en de goede wederzijdse communicatie maakten het dat we samen vijf jaar lang een uitstekend magazine hebben kunnen maken. Drukwerkdiscounter als betrouwbare drukkerij en leverancier op grote afstand (Nederland – Curacao).

Hotfoil zilver

als extra effect op het jubileum-nummer. De ‘Silver edition’
Enkele maanden geleden mailde Desiree ons de vraag: Ik wil een speciaal effect in zilver voor de volgende editie van ons magazine. Het drukwerk blijft in dezelfde goede kwaliteit en wordt wederom gedrukt bij Drukwerkdiscounter.com maar we willen iets speciaals.
Gelukkig geen enkel probleem! Op Drukwerkdiscounter.com calculeer je magazines met hotfoil zilver direct online. Wij konden Desiree dus binnen enkele minuten een duidelijk antwoord geven over de kosten van haar drukwerk mét dit speciale zilver-effect genaamd hotfoil zilver.

Support bij hotfoil zilver

Als drukkerij van speciale effecten is het voor ons zeer gangbaar dat wij vragen krijgen over het opmaken van het te drukken document als het gaat om effecten zoals hotfoil zilverLevering drukwerk aan Curacao
Het drukwerk van de magazines staat op dit moment klaar voor verzending op pallet via zeetransport naar Curacao.
Deze keer hoef onze klant echter niet lang te wachten. Desiree is op vakantie in Nederland en het lag voor de hand een ontmoeting af te spreken. Gisteren hebben wij haar persoonlijk het 1e exemplaar van haar ‘Silver Edition’ overhandigd en bij een kopje koffie persoonlijk kennisgemaakt.
Leuk om iemand die op zo grote afstand je bedrijf online gevonden heeft, die 5 jaar trouw klant is gebleven nu eindelijk eens persoonlijk te ontmoeten. Zeer zeker als het een zo inspirerende persoonlijkheid is als Desiree.

Share this Post