Internetdrukker of meer…? Online drukkerij of drukkerij online!?

Drukkerijen op het internet en hun reputatie

 

… en over de kwaliteit van het drukwerk van drukwerkdiscounter – veel gestelde vragen beantwoord.

Steeds vaker krijgen wij de vraag hoe betrouwbaar het plaatsen van een order bij een zg. internetdrukker is. Wellicht komt die vraag steeds vaker omdat:
a) drukwerkdiscounter steeds beter gevonden wordt en wij derhalve de aanspreekpartner zijn die met deze vraag geconfronteerd wordt en
b) omdat steeds meer ondernemers geïntrigeerd door de vaak zeer gunstige prijzen die er online aangeboden worden overstag gaan en het ‘eens gaan proberen’ met een internetdrukker.

In principe is die beslissing niet verkeerd, maar zoals ook in het offline circuit heb je nou eenmaal ‘goede’ en ‘minder goede’ danwel ‘minder bonafide’ aanbieders. Soms krijgen wij derhalve dit soort vragen op gronde van een ‘eerste keer’, soms ook (helaas voor de betroffene) op gronde van ‘minder goede ervaringen’ elders. Het is onze instelling dat h.e.e.a niet te wijten valt aan het feit of een aanbieder via internet communiceert, en daarmee een zg. internetdrukkerij bedrijft.
Onze doelstelling: Kwaliteit én service leveren. Als we deze doelstelling halen hebben we een bestaansrecht op gronde van klanttevredenheid en eerlijkheid.


Dé internetdrukker

 
Laten we één ding even voorop stellen:
Een internetdrukker bestaat niet!

Drukwerk is een fysiek product dat gewoonweg binnen een bedrijfspand, op drukpersen wordt geproduceerd. Het onderscheid wordt nog steeds gemaakt door mens en machine. Naar onze perceptie: Het verschil wordt gemaakt door de kwaliteit van de betreffende aanbieder, door de kwaliteit van de vakmensen die er produceren, door de zorg die er aan uw productie wordt besteed. Het is onze instelling dat wij respectvol en zorgzaam met de orders en daarmee met de belangen van onze kanten dienen om te gaan. Lekker ouderwets zetten wij de focus op kwaliteit en zorg.

Drukwerkdiscounter is een A-merk leverancier die door zijn geoptimaliseerde efficiency én extreem modern machinepark hoge kwaliteit kan verbinden met uitzonderlijk gunstige prijzen. Het internet gebruiken wij als communicatiemiddel, de calculator stelt u in staat direct online de drukwerkkosten van uw project te berekenen. Wij werken met ervaren vakmensen op alle afdelingen. Die ervaring komt ten goede aan het eindresultaat van onze producties en daarmee ook aan onze klanten. ‘The whole package’ zit goed in elkaar, en werkt in uw en in ons
voordeel.

Tevreden klanten blijven immers terugkomen, geven een positieve aanbeveling en zijn de bouwsteen van elk gezond bedrijf.

Het perfecte monstermapje van de drukker

 
Wij hebben ervoor gekozen u een actueel en eerlijk beeld te schetsen van de productiekwaliteit zoals die daadwerkelijk is. Als u om monsters vraagt krijgt u van ons geen hooggepolijst monstermapje waarop we
ons uiterste best gedaan hebben om er zo goed mogelijk mee voor de dag te komen. Neen!
Van Drukwerkdiscounter ontvangt u een ogenschijnlijk eenvoudig pakketje met een greep uit de producties van recente oorsprong.

DAT is namelijk veel eerlijker en geeft u een veel duidelijker beeld van wat u mag verwachten. Uiteraard kunt u aangeven welke materiaalsoorten voor uw van interesse zijn, wij zullen daar rekening mee houden bij het samenstellen van het op uw behoefte afgestemde monsterpakket.Internetdrukker met goede recenties

Share this Post

Bestanden aanleveren, kleuren,

drukwerkkwaliteit

 
Wij drukken altijd conform de europeese norm. Dat betekent dat wij de kwaliteit zeer constant weten te houden. Indien u een ervaren drukwerkinkoper bent, zult u wellicht met drukklare PDF bestanden werken en deze bij order bij ons aanbieden. Wij drukken zowel CMYK (het zg. full colour) alsook in Pantone.

Informatie over het aanleveren van bestanden vindt u in het pdf algemene informatie.
Bent u geen ervaren drukwerkvoorbereider, neem dan voorafgaande aan de order en zeer zeker voorafgaande aan het opbouwen van uw drukwerkbestanden contact met ons op. Wij helpen u graag met advies en informatie.

GEBRUIK onze support!
Indien gewenst kunnen wij met onze opmaakservice cq. DTP-service uw drukwerk ontwerpen en voorbereiden.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden! U stelt daarmee zeker dat uw (voor de productie noodzakelijke) drukwerkbestanden van de juiste kwaliteit zijn. Daarmee voorkomt u evt. teleurstellingen!

Verpakking & levering van uw drukwerk

 
Heel belangrijk is het op de juiste manier verpakken van het te leveren drukwerk. Drukwerkdiscounter schenkt ook daarbij heel veel aandacht en zorg aan elke productie. Hoogwaardige en stevige materiaalsoorten worden gebruikt om het gereedgekomen drukwerk te verpakken. Uw pakket dient natuurlijk zo veilig mogelijk gesteld te moeten worden. Leveringen worden door onze vaste transportpartners bij ons opgehaald. Met deze transporteurs hebben wij goede afspraken, zij zijn ervan op de hoogte hoe onze zendingen verwerkt dienen te worden. Wat rest is het transportrisico. Zodra de goederen, stevig verpakt, onze productie verlaten gaat het transportrisico over op de ontvanger. Belangrijk om te weten dat u, als u een levering in ontvangst neemt, u altijd dient te controleren of het pakket onbeschadigd wordt aangeboden. Beschadigingen dient u te claimen bij de transporteur. Indien u ervaring heeft met goederentransport of vaker op afstand koopt zult u van deze procedure op de hoogte zijn, deze is actueel een gangbare procedure. Indien u diverse vestigingen bedrijft (evt. in diverse landen) kunt u binnen uw eigen account diverse afleveradressen voor uw drukwerk aanmaken en uw drukwerkbestelling gericht en naar wens laten afleveren zoals het voor uw onderneming het beste schikt.

Internetdrukker Drukwerkdiscounter levert topkwaliteit

Internetdrukker?! … sorry, wij bedoelen: UW DRUKKERIJ DRUKWERKDISCOUNTER..

 

Dankzij de moderne communcatiemiddelen zoals email, PDF, server-verbindingen, online serviceproviders die het mogelijk maken (drukwerk-)bestanden van grote omvang ‘te transporteren’ is het vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld om ‘op afstand te werken’. Drukwerkdiscounter heeft al drukwerkbestanden van een ontwerper uit New-York (USA), gemaakt voor een klant uit Denemarken met productie in China, geleverd aan afnemers in Portugal, Spanje en op de kanaaleilanden. Klinkt complex, maar dat is het niet.

Het maakt immers niet uit vanaf welke plek een email komt, waar de persoon fysiek zit waar je mee belt, en waarheen straks het busje van de transporteur rijdt. Ook hier is het vakmanschap van de mensen waar u mee te maken heeft van doorslaggevende aard.

Wij maken hele catalogi op in onze DTP-afdeling voor partijen die honderden kilometers van ons vandaan gehuisvest zijn. Alles geen probleem. U zult zien, met de juiste begeleiding door drukwerkdiscounter zal ook uw project succesvol afgewikkeld kunnen worden.

Laat ons uw reclame- en drukwerkpartner zijn!

Neem NU contact op.