Schoolkalender 2019 2020 drukken

adminGeen categorie, kalender1 Comment

Wire-O kalender of kalender geniet drukken en printen

Uw schoolkalenders drukken of printen doet u goed en prijsgunstig bij drukkerij Drukwerkdiscounter.com. Wij zijn specialist als het gaat om kalenders.

Een Schoolkalender 2019 – 2020 drukken:
Drukwerk in offset schakel je het beste in bij een oplage die boven de 500 of 1.000 stuks oplage ligt. Digitaal drukwerk van je kalender 2019 doe je het beste met digitaal drukwerk op de digitale pers.

Wenst u advies: Neem CONTACT met ons op.

Schoolkalender 2019-2020 met wire-o binding:
Een kalender met een wire-o binding, dat is een kalender van optimale kwaliteit. Deze drukken we vanaf een bepaalde oplage in high-res offset kwaliteit. Kleinere oplages kalender drukken wij op een uitstekende digitale pers. Daarmee produceren wij in beide gevallen altijd op Europees top niveau. U mag derhalve het beste van ons verwachten als het gaat om drukwerk kwaliteit.
Calculeer hier uw kalender met wire-o binding of neem contact op voor gratis advies.

Schoolkalender geniet gebrocheerd en voorzien van een boorgat:
Uiteraard  geldt hiervoor hetzelfde, kwaliteit staat altijd voorop. We maken heel veel brochures en een kalender met boorgat is in principe ook een brochure. Afgewerkt met een fraai hoogglans laminaat of mat laminaat op een extra sterk omslag vel zal ook deze vorm van kalender een succes worden. Dat leert ons de ervaring en het grote aantal bestellingen van kalenderdrukwerk dat wij op deze wijze verwerken en afleveren.

Schoolkalender met een eigen formaat:
Bij veel online drukkerijen een groot probleem, bij ons KAN DAT gewoon. In onze calculator treft u al altijd meer standaard meer formaten aan dan bij andere online drukkers en als het formaat dat u zoekt er niet bij staat, dan offreren wij u gewoon het gewenste formaat. Te maken is immers bijna alles. Wij zijn dé partij die dat dan ook gewoon KAN en ook gewoon levert voor een gunstige prijs.

Bedrijfskalender met kunst:
Een kunstkalender of bedrijfskalender 2019 met kunstwerken die u zelf niet hoeft aan te leveren. Wij helpen u met ontwerp & met het invullen van de inhoud. Kunst in een bedrijfskalender is een gewild iets. Veel van uw relaties zullen het erg op prijs stellen als er kunst in uw kalender staat afgebeeld. Kunst van Nederlandse oorsprong maakt het voor uw internationale relaties natuurlijk des te leuker.

Bedrijfskalender volledig verzorgen incl. verzending:
Handig ook voor u: Wij bieden hiervoor een volledig verzorgd pakket aan. Van ontwerp tot en met druk + adressering en verzending per stuk naar ieder willekeurig adres wereldwijd voor 1 vaste prijs.

Extra luxe kalender:
Daagt u ons maar uit! Wij hebben een hele vette reeks aan opties paraat. Kortom, u zegt het maar. Een luxe kalender 2019, daar hebben wij wel een oplossing voor.

One Comment on ““Schoolkalender 2019 2020 drukken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *