Kalender voor 2017

adminkalenderLeave a Comment

Kalender 2017 drukken

De kalender 2017: Tijd alweer om uw kalender 2017 te laten drukken. Bij drukkerij Drukwerkdiscounter koopt u fraaie, wire-o gebonden kalenders, gedrukt in de fijnste drukwerkkwaliteit en dat altijd voor een zeer gunstige prijs.

De kalender 2017 is een product dat u

zelf opmaakt, bij ons maakt u geen gebruik van een standaard document of een online mal. Bij ons is uw kalender 2017 dus een uniek product!

Uw kalender 2017 kunnen wij afwerken met fraaie opties. Wenst u iets speciaals dat u niet direct in onze calculator tegenkomt, neemt u dan contact met ons op voor extra overleg. Wij helpen u uiteraard graag van uw kalender 2017 iets heel speciaals te maken.

Technieken zoals hotfoil goud of hotfoil zilver kunnen daar bijvoorbeeld een leuke rol bij spelen.
Onze adviseurs helpen u graag verder!

Neem nu contact op of bestel en weel op tijd met uw kalender 2017.

Als hoogwaardige drukkerij drukken wij uiteraard in diverse formaten en vormen. Er wordt van A6, A5 en A4 het meest gebruik gemaakt. Wij kunnen in principe ‘elk formaat’ aan en hebben graag met u overleg over het formaat van uw drukwerk. Ook als het gaat om drukkleuren of extra beeldeffecten zoals spot-uv-lak kunnen wij met onze technieken u uitstekend van dienst zijn. Drukwerk digitaal in kleine oplage of offset voor het maken van een grotere oplage hebben wij allebei in eigen productie beschikbaar.

Standaard leveren wij wire-o producten af met een zilveren draadkleur. Wellicht fraai maar vaak zien wij ook de vraag naar een alternatieve draadkleur binnenkomen. Vandaar dat wij standaard al 3 draadkleuren aanbieden: zilver, wit en zwart. Wenst u een andere draadkleur dan is dat in overleg mogelijk.

Een hoogwaardige drukkerij online vinden is vaak moeilijk. Veel aanbieders zijn enkel gericht op het massawerk en op standaard producties. Drukkerij Drukwerkdiscounter.com is daarop de uitzondering! Wij drukken a) enkel hoogwaardig drukwerk en b) bieden wij een persoonlijke service met het oog op unieke drukwerkproducties. Daardoor heeft u bij ons zowel de keuze uit standaard drukwerk én de keuze op in overleg een uniek drukwerkproduct te laten ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *