Kerst korting 6% op uw online order

adminactiesLeave a Comment

6% korting op uw online bestelling

Ontvang NU 6% korting op uw online drukwerk order!

Dit is de kerst actie 2017 voor al onze klanten.
Eenmalig 6% korting op een online order.
Voorwaarde is dat u een geschikt, drukklaar, document aanlevert.
Kortingscode voor uw drukwerk: kerst6

  • Deze actie loopt tot en met 24 December 2017
  • Niet in combinatie met andere korting(en)
  • Niet geldig op offerte-producten

Bestel nu je drukwerk nog voor de kerst 2017 en maak gebruik van onze korting op drukwerk. Pak je voordeel op je drukwerk order en maak nu nog snel de beste deal van 2017 op je drukwerk. Snel, goed en betrouwbaar. Dat is Drukwerkdiscounter.com. Wij kijken terug op een zeer succesvol drukwerk-jaar met geweldige uitdagingen en met prachtige drukwerk-producten en drukwerk-producties.

We hebben prachtig nieuwe drukwerkproducten geintroduceerd, klanten geholpen met fraaie op-maat producties en in kleine en grote oplage drukwerk geleverd. Het persoonlijke contact, de goede service en uiteraard de prachtige drukwerkkwaliteit waren voor onze klanten de meest voorname redenen om bij ons (wederom) hun drukwerk te bestellen. De prijs van het drukwerk hebben wij dit jaar in veel gevallen kunnen verscherpen cq. kunnen verlagen. Prijs is uiteraard bij drukwerk ook altijd een belangrijke factor maar de goed geinformeerde en ervaren drukwerk-inkoper weet dat prijs niet de enige factor is die bepalend is voor een goede en succesvolle drukwerkproductie. Met het Drukwerkdiscounter-concept weten wij al deze factoren (zeg maar prijs, kwaliteit en service) optimaal te combineren in het voordeel van onze (vaak trouwe) klanten.

Wij ronden het drukwerk-jaar af met een leuke korting. Daarop kunnen we enkel zeggen: Pak hem, die korting op je drukwerk – klik hier om te bestellen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *