Sloep huren in Maastricht – Maastrichtsloep!

Maastrichtsloep - sloep huren in Maastricht

Maastrichtsloep – uniek varen en genieten op de wateren rondom Maastricht.

Sloep varen, dat kennen we uit Amsterdam, de plassen en vele andere prachtige locaties in heel Nederland. Sinds kort is er ook een aanbod in hartje Maastricht in het zuiden des land’s. De firma maastrichtsloep.nl biedt sloepen te huur voor private en zakelijke klanten, mét of zonder schipper en als gewenst met de nodige aankleding.


De sloepen van Maastrichtsloep in het bassin van Maastricht.
Varen met een open sloep te Maastricht met Maastrichtsloep.nl

Vanuit de locatie ’t Bassin te Maastricht heeft u diverse mogelijkheden inzake de invulling van uw routing. U kunt bourgondisch, cultureel of met het oog op rust en natuur een route plannen. Als klant heeft u de keuze om uw sloep te huren voor enkele uurtjes, een halve of een hele dag.

…Alles in overleg met de verhuurder.

De winnaar van de maand-actie van drukwerkdiscounter (maand juli 2011) ging een ochtend op pad met (naar eigen keuze) familie, vrienden of met zakelijke relaties. Als B-to-B aanbieder van goed en scherp geprijsd drukwerk zouden wij natuurlijk onze winaar willen adviseren om een paar goede relaties uit te nodigen voor een ochtendje.


Maastrichtsloep Maastricht.
Voorbeeld van een barter voor een winactie bij drukkerij Drukwerkdiscounter

Vaak werken wij met win-acties om onze klanten te bedanken voor hun vertrouwen, om onze klanten te verrassen met een kleine attentie of om nieuwe klanten te kietelen. Wij zien dit als een win-win-win oftewel een triple-win situatie! In onze beleving betekent dit dat een actie zoals wij ze opzetten een voordeel moet opleveren voor alle betrokkenen. U als ondernemer snapt dan beslist wel wat we hiermee bedoelen. Ons streven is het ‘de samenwerking met Drukwerkdiscounter’ tot meer te maken dan slechts een online aankoop van drukwerk. Een van de tools die we hiervoor inzetten zijn onze win-acties.