Magazine drukken – met spoed leveren

adminbrochure / magazine

magazine drukken en spoedlevering

Magazine drukken voor een modeklant

Een Magazine drukken conform hoge eisen. Voor een van onze modeklanten

hebben wij onlangs de herfst-winter katalogus 2016 gedrukt.

Dit magazine drukken wij als PUR softcover

A4-formaat boekwerk met een MC matte inhoud en een natuuroffset (HVO) omslag.

Calculeer zelf uw: PUR GELIJMD MAGAZINE
Bij Drukwerkdiscounter koopt u topkwaliteit drukwerk voor een zeer gunstige prijs!

Magazine drukken: Hieraan ging een grondige testserie vooraf

Alle pagina’s worden niet alleen 4/4 full colour in offset gedrukt, voor deze productie is ervoor gekozen het drukwerk 5/5 full colour plus matte dispersielak te gebruiken. Dit doen wij ook voor de omslag als wij dit magazine drukken. Deze keuze is, toen wij in 2015 voor het eerst met deze klant te maken kregen, ontwikkeld door in goed overleg proefdrukken te maken van hun paginalayout. Deze proefdrukken hebben wij in full colour offset drukwerk gemaakt op MC mat en op natuuroffset papier om ervoor te zorgen dat het magazine drukken voor deze klant naar volle tevredenheid zou kunnen gebeuren. Daarbij hebben wij ook de verschillen getest tussen 4/4 full colour drukwerk en 5/5 full colour plus matte dispersielak. Een fikse test dus, die samen met de klant in het voortraject – vooraf het drukken van hun 1e magazine bij Drukwerkdiscounter – gedaan is.

Een betere drukkerij…
Uiteraard is dit geen standaard procedure. Dit soort aanpak valt ook bij ons onder de ‘bijzondere aandacht’ voor het bereiken van de maximale kwaliteit.
Drukwerkdiscounter is steeds meer een kwaliteitsleverancier geworden. Met het oog op de behoefte van de klant leveren wij niet alleen met advies. Ook met fysieke middelen helpen wij bijdragen aan de verbetering van uw eindproduct.

Share this Post