Magazine goedkoop drukken – Prijs vs kwaliteit?

Magazine goedkoop drukken voor Paramaribo.

Magazine goedkoop drukken

Uw magazine goedkoop drukken, dat is iets dat wij van Drukwerkdiscounter graag voor u regelen. Ongeacht of u wenst dat wij op het europeese vaste land leveren, in Curacao of in Suriname. Wij hebben ervaring in het goed en goedkoop drukken van een magazine (geniet of gelijmd) én het veilig leveren, ook op grote afstand!

Neemt u even de tijd om via onze calculator uw tijdschrijft of magazine te calculeren en uw huidige prijspeil met het onze te vergelijken. Dat gaat met onze online calculatie tool heel snel en eenvoudig. Als uw levering op grotere afstand dient te gebeuren, neemt u dan svp altijd even contact met ons op voor extra overleg inzake het transport.

Brochure goedkoop drukken

Het magazine gedrukt als brochure is de goedkoopste werkwijze!

Calculeer hier uw geniete brochure

Magazine gehecht gebrocheerd.

Uw magazine goedkoop drukken, gaat het beste als u een zg. brochure bestelt. Geniet gebrocheerd is de meest gunstige productiewijze voor een boekwerk.
Leverbaar is een veelvoud van formaten en realiseerbaar tot en met maar liefst een omvang van maar liefst 152 pagina’s is de afwerking ‘gehecht gebrocheerd’ zeer aantrekkelijk als het gaat om de verhouding prijs-kwaliteit van uw drukwerk.

Magazine PUR gelijmd / garenloos gelijmd

Een magazine met een zeer hoogwaardige uitstraling. PUR gelijmd danwel garenloos gelijmd met een rechte rug geeft uw magazine de waardigheid van een echt boek. Door de ril net voor de rug vouwt de omslag netjes recht weg en daardoor wordt de integriteit van de rechte rug niet beinvloed. PUR gelijmd cq. garenloos gelijmd is een zeer populaire afwerktechniek voor de vaak (duurder ogende, luxe) magazines.

Drukkerij Drukwerkdiscounter is ECHT specialist in deze afwerktechniek en omdat wij het volledige proces in-house kunnen voltooien kunnen wij PUR gelijmd cq. garenloos gelijmd aanbieden voor een zeer scherpe prijs!

Garenloos gebrocheerd afwerken


Magazine met gelijmde rug - Drukwerk van Drukwerkdiscounter.com

Magazine goedkoop drukken – PUR gelijmd

 
PUR gelijmd / garenloos gelijmd met een inhoud van max. 400 pagina’s drukken als tijdschrift, periodiek of magazine.
Dit voorbeeld is een product-catalogus van een gerenommeerd nederlands bedrijf met 92 pagina’s inhoud, gedrukt op 135 grams MC gesatineerd papier en met een omslag afgewerkt met glansfolie.

Uw Magazine goedkoop drukken

.... met PUR gelijmde / garenloos gelijmde én rechte rug.
Top kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs!

Calculeer HIER uw magazine met RECHTE RUG

Magazine goedkoop drukken + ONZE grafische service?!

Design & opmaak service bij Drukwerkdiscounter.com

Uw productie – onze grafische service

 

Een magazine goedkoop drukken kun je wellicht op veel adresjes.
Bij drukkerij Drukwerkdiscounter kunt u, evt. in combinatie met een adviestraject tevens gebruikmaken van een professionele grafische service. Voor diverse klanten werken wij succesvol het hele productieproces uit. Volledig samenwerkend met onze grafische service komt u tot een prachtig eindproduct.

Grafische service vanaf: € 40,- per uur.

Neem HIER contact op. Wij zijn graag uw teamplayer!