Raymond van Barneveld - Barney's Darts Company Den Haag

Raymond van Barneveld …

bestelt zijn drukwerk bij Drukwerkdiscounter.com


Drukwerk voor Raymond van Barneveld

In Oktober 2012 bestelde de firma Barney’s Darts Company uit Den Haag bij onze drukkerij blocs A6 met 50 vel inhoud in een papierkwaliteit van 80gr lasergeschikt. Voor ons op dat moment een nieuwe klant. Er was vooraf geen enkel contactmoment geweest en wij hebben derhalve deze drukwerkorder ook volledig normaal cq. neutraal afgehandeld.

De tevredenstellende levering van de bestelde blocs deed firma Barney’s Darts Company besluiten meer én vaker bij Drukwerkdiscounter te willen afnemen. Het contact dat er ontstond gaf al heel snel aanleiding tot een meeting in Den Haag. Het gesprek op kantoor van de heer van Barneveld leverde een voor beide partijen positieve afspraak op met als resultaat dat Drukwerkdiscounter sinds februari 2013 een sponsor-afspraak heeft met Raymond van Barneveld / Barney’s Darts Company.

Top kwaliteit drukwerk

Kies voor dezelfde kwaliteit zoals BARNEY:
Briefpapier 100gr lasergeschikt voor al uw belangrijke correspondentie.

Bestel hier uw briefpapier

Raymond van Barneveld - 180 topscore

Topkwaliteit in Darts & Drukwerk

 

Wij zijn er erg trots op dat een 5-voudig wereldkampioen, een ereburger van de stad Den Haag en topsporter die uit handen van hare majesteit koningin Beatrix een ridderorde mocht ontvangen ons met deze samenwerking een hart onder de riem steekt.

Zelf heeft Drukwerkdiscounter al meerdere keren een kwaliteits-award op basis van klanttevredenheid mogen ontvangen. Het streven naar een zo perfect mogelijk resultaat is wellicht hetgeen dat Drukwerkdiscounter en Raymond van Barneveld verbindt.


Barneys Darts Company schrijfbloc
Notitiebloc’s A6 voor Barney’s Darts Company. Full colour drukwerk op 80gr lasergeschikt papier.

Briefpapier 100gr drukken voor Barney’s Darts Company.

Sinds 2013 drukken wij het briefpapier voor Barney’s Darts Company op 100gr lasergeschikt offset papier. Met dit prachtige briefpapier kan Raymond van Barneveld zijn correspondentie een extra hoogwaardig tintje geven. Het 100gr offsetpapier voelt iets dikker aan dan het standaard 90gr offsetpapier.

Barney's Darts Company Den Haag

barney.nl website

Bezoek de BARNEY.NL website

Raymond van Barneveld heeft en prachtige en zeer actuele website. Lees alles over BARNEY, volg de actuele news op het gebied van Darts of vind je favoriete darts in de Barney webshop.