stickers op vel – goedkoop drukken

adminstickers drukkenLeave a Comment

stickers-op-vel

Stickers op vel

Stickers op vel – extra gunstig geprijsd!
Drukwerk als stickers op vel, een vraag die we zeer vaak gesteld kregen

en waar we nu aan kunnen voldoen!

Stickers op vel

is nu ook leverbaar bij Drukwerkdiscounter.com
Wij kunnen dit leveren op wens-formaat. U bent niet gebonden aan een A6 of A5 formaat (om maar een voorbeeld van genormd drukwerk te noemen). U geeft het gewenste formaat aan en wij bieden u hiervoor een prijs aan.
Doe hier uw offerte-aanvraag voor stickers op vellen

Stickers op vel drukken in uitstekende kwaliteit!

Drukkerij Drukwerkdiscounter levert stickers in folie. De kwaliteit van onze stickers is bijzonder goed en het raster waarin wij drukken is zeer scherp. Uw sticker mag rond of vierkant zijn maar uiteraard ook langwerpig. Wij leveren de stickers uiteindelijk op vellen.

Stickers van vinyl
Naast de papieren sticker die u eerder als etiket op een map of envelop zou gebruiken leveren wij ook foliestickers met kleurenopdruk. Hierdoor heeft u ook de beschikking over een sticker die u voor buitentoepassingen of voor wat duurzamere inzet kunt gebruiken. Onze vinylstickers zijn leverbaar in 80gr indoorkwaliteit en in 140gr outdoorkwaliteit afgewerkt met een matte of glanzende folie.

Stickers in 300dpi
Wij drukken de stickers in een resolutie van 300dpi in de kleurstelling CMYK. Daardoor heeft u altijd de beschikking over een prachtig ogende stickers als u een goed document aanlevert. Aanleverspecificaties voor drukwerk en support bij het aanleveren is uiteraard beschikbaar. Onze drukkerij werkt als B2B-partner altijd met een goed eindresultaat voor ogen en zal u de nodige support altijd bieden.

Stickers op vel en stickers op rol
Naast de stickers op vel leveren wij ook stickers op rol. Als het voor uw bedrijf handiger is om een sticker op rol te laten produceren, neemt u ook dan svp contact met ons op. Ook voor dit soort drukwerk hebben wij een uitstekende oplossing voor een gunstige prijs!

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *